Jane Lushka merkkleding Online Kopen | Bos Men & Women | Morgen in huis

Jane Lushka is een echt Nederlands familiebedrijf van de twee zussen Jane & Lushka Iskroff. De kleding van Jane Lushka is gemaakt voor krachtige en zelfstandige vrouwen van alle leeftijden. De zussen zijn een echt wonder duo gebleken wanneer je kijkt naar de prachtige ontwerpen die een mix zijn van warmte en een eigen vrouwelijke persoonlijkheid. Ook zijn de producten duurzaam en eerlijk.

16 artikelen  Het geheim achter het succes

Een sterke combinatie van niet te stoppen creativiteit en een gevoel voor zakendoen. Zo kunnen we de samenwerking tussen de twee zussen samenvatten. Waar Jane de prachtige ontwerpen ontwerpt, faciliteert Lushka de boel. En niet onopgemerkt. De afgelopen jaren is Jane Lushka onwijs in populariteit gestegen en verkoopt Jane Lushka hun kleding al in meer dan vijf landen. Het geheim? Dat is er niet volgens Jane en Lushka. Gewoon hard werken en begrijpen wat wij als vrouwen echt nodig hebben.

De kleding van Jane Lushka

Jane Lushka heeft een grote collectie aan kleding. De collectie bestaan dan ook uit vele prachtige jurken, rokken, broeken, topjes, blouses en leggings. De producten worden gemaakt van de beste kwaliteit, waarbij er ook nog eens wordt gekeken naar de duurzaamheid. Jane Lushka staat nooit stil en is altijd bezig met innovatie. Voor elk seizoen is een gepaste collectie te vinden waarin je je niet alleen goed voelt, maar je ook klasse uitstraalt.

Comfortabel en schoonheid in één jurk

Niks is lekkerder dan kleding dat comfortabel zit. Dit gaat in de meeste gevallen ten koste van de schoonheid. Maar dat is verleden tijd met de travelstof jurken van Jane Lushka. De travelstof jurken zijn van een uitmuntende kwaliteit en voelen onwijs comfortabel aan. Er comfortabel bijlopen, maar tegelijkertijd stralen in een prachtige jurk? Dan zijn de jurken van Jane Lushka gemaakt voor u!

Uw Jane Lushka kleding online kopen | Sale

Op zoek naar een prachtige Jane Lushka broek, top, blouse of trui? Bij Bos Men & Women vindt u wat u zoekt. Bij ons vindt u prachtige jurken, broeken, tops, blousjes en meer. Benieuwd naar de Jane Lushka sale? Neem dan hier een kijkje!

Online Jane Lushka kleren kopen bij Bos Men & Women

Bij Bos Men & Women vindt u uw mooiste kleren van Jane Lushka. Wanneer u uw Jane Lushka kleren voor 17:00 besteld, zijn uw kleren de volgende dag al in huis! Wilt u het eerst passen? Bij Bos Men & Women kunt u langskomen bij meerdere winkels. Wacht niet langer en koop uw Jane Lushka kleren (online) bij Bos Men & Women!