Profuomo kleding kopen? Koop het bij Bos Men & Women! Profuomo is een oer-Hollands merk dat de meest luxe en verfijnde overhemden, poloshirts, truien, vesten en accessoires biedt. Gemaakt volgens modern, strak Italiaans design en met jarenlang ervaren ambachtelijk vakmanschap.

5 artikelen  Profuomo : duurzame kleding die lang mee gaat

Bij Profuomo vinden ze het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Ze streven dan ook naar het produceren van producten in fabrieken waar de arbeidsomstandigheden goed zijn. Ze werken met fabrieken waar medewerkers een net salaris verdien en een veilige omgeving hebben.

Daarnaast proberen ze goed voor mens en milieu te zijn. Ze hebben een lijst met stoffen die niet in hun producten mogen voorkomen.

Verder is de duurzaamheid voor de persoon die het draagt ook erg belangrijk. Er wordt dan ook veel waarde gehecht aan de kwaliteit van de kleding. De kleding van Profuomo is dus duurzaam voor de wereld om ons heen, maar ook voor jezelf. Kleding van Profuomo gaat lang mee!

Het succes van het Profuomo witte overhemd

Het meest succesvolle product van Profuomo is het witte overhemd geworden. Het bedrijf heeft hier veel in geïnvesteerd. De stoffen werden bij een befaamde Italiaanse stofweverij besteld. Daarnaast zijn er veel verschillende versies ontwikkeld die door proefpersonen zijn getest. Hierdoor is het overhemd een groot succes geworden. Bij ons vind je twee prachtige witte overhemden in de collectie:

De collectie van Profuomo

De kleding van Profuomo heeft een weloverwogen strategie. Alle kleding en accessoires uit de collectie zijn eenvoudig combineerbaar. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een goed passende outfit samen te stellen. Dit past goed bij de moderne man waar Profuomo zich op richt. Bij Bos Men & Women hebben we verschillende mannenmode in het assortiment. Je vindt bij ons klassieke overhemden maar ook overhemden met een mooie print. Voorbeelden hiervan zijn:

Dit zijn overhemden met een mooie opvallende print. Verder verkopen we van Profuomo ook fijne sokken.

Het familiebedrijf Profuomo

Profuomo maakt deel uit van een familiebedrijf en werd in 1934 opgezet door Hein Michaelis. Zijn doel was het maken kwaliteitskleding, met extra aandacht voor het productie- en designproces. Alles moest zorgvuldig worden afgewogen en uitgevoerd.

Het bedrijf werkt nog steeds met de beste materialen en de beste Italiaanse wevers. Ze combineren de succesvolle methodes en tradities met de allernieuwste technologieën. Ze garanderen producten van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Profuomo kleding kopen bij Bos Men & Women!

Wat moois gevonden van Profuomo? Koop het bij ons! Van dinsdag tot zaterdag geldt: voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden. Zo heb je de kleding dus snel ink huis. Daarnaast hebben wij ook een aantal winkels. Je kunt de kleding dus ook hier komen bekijken of de kleding gratis afhalen in de winkel!